menu
nl / eng
zoek
sluit zoek

Groot Rotterdams Atelier weekend

bekijk atelier

Informatie voor deelnemers

Op 16 en 17 september 2023 vindt de 4e editie van het Groot Rotterdams Atelier Weekend plaats! Op deze pagina vindt je meer informatie over hoe je je hiervan kunt aanmelden.

Deelname aan het Groot Rotterdamse Atelier weekend houdt in dat je op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 je atelier tussen 11.00-17.00 uur openstelt voor publiek. Daarnaast is iedereen vrij om extra activiteiten of een hapje/drankje te verzorgen, maar dit is geen vereiste.

Meedoen?

Je kan meedoen aan het Groot Rotterdams Atelier Weekend als je:

1. beeldend kunstenaar bent;
2. een atelier hebt in een complex met meerdere kunstenaars en er minimaal drie kunstenaars uit het complex deelnemen;
3. je atelier zich in Rotterdam bevindt.

Aanmeldprocedure

Aanmelden voor het Groot Rotterdams Atelier weekend gaat per locatie en werkt als volgt:

 

  1. Eén persoon van een locatie neemt contact op via het onderstaande formulier. Deze persoon geeft ook aan hoeveel en welke kunstenaars er nog meer meedoen op de locatie (dit moeten er minimaal drie zijn).
  2. Wij beoordelen de aanmelding en laten je per e-mail weten of jullie mee kunnen doen.
  3. Vervolgens ontvangen alle opgegeven kunstenaars individueel een aanmeldformulier per e-mail. Alle deelnemende kunstenaars dienen zich via die link aan te melden.
  4. De overige communicatie omtrent het weekend loopt via de opgegeven contactpersoon van de locatie. Deze persoon ontvangt na 30 juli ter controle van ons een overzicht van de kunstenaars die zich hebben aangemeld.

Nieuwe locaties kunnen zich aanmelden t/m 21 juli 2023 via het onderstaande formulier.

Met locaties die vorig jaar hebben meegedaan nemen wij voor 30 juni 2023 zelf contact op om te vragen of jullie weer meedoen, dus die hoeven hun gegevens niet meer achter te laten.